مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که سخاوتمندی حتی به میزان اندک، شادی آفرین است و انسان‌هایی که دغدغه رفاه همنوع را دارند، در قیاس با افرادی که به فکر منافع خود هستند، شادترند.

سخاوت

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، این مطالعه که توسط محققان دانشگاه زوریخ در سوییس انجام شد، نشان می‌دهد که حتی صرف تعهد به سخاوت، موجب بروز تغییری در مغز می‌شود که انسان را شادتر می‌کند.

بر اساس نتایج این مطالعه، کار خوب کردن برای دیگران، به بسیاری از افراد احساس خوشایندی می‌بخشد که محققان آن را رضایتمندی گرم می‌نامند.

در ابتدای این مطالعه به 50 نفر گفته شد که چند ماه بعد مبلغی پول دریافت خواهند کرد و باید آن را خرج کنند. نیمی از افراد شرکت کننده در این مطالعه متعهد شدند که پول را برای یکی از آشنایان خود خرج کنند و نیمی دیگر گفتند که آن را برای خود خرج می‌کند.

سپس محققان دانشگاه زوریخ، فعالیت در سه ناحیه مغزی را بررسی کردند. این مناطق شامل temporoparietal junction، جایی که رفتارهای نوع دوستانه و سخاوتمندی پردازش می‌شود، ventral striatum جاییکه با شادی ارتباط دارد و orbitofrontal cortex که جوانب مثبت و منفی تصمیمات را در طول تصمیم گیری‌ها اندازه می‌گیرد، بودند. آنها همچنین میزان شادی شرکت کنندگان در این مطالعه را قبل و بعد از آزمایش، جویا شدند.

نتایج این مطالعه نشان داد که نوعدوستی و شادی روی یکدیگر تاثیر می‌گذارند و حتی داشتن اندکی سخاوت افراد را شادتر می‌کند.

براساس تازه‌ترین یافته این مطالعه، سخاوتمندی به خودی خود شادی آفرین است اما افزایش میزان آن لزوما به افزایش شادی فرد منجر نمی‌شود.

کد خبر 376030

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha